Online Bilet Al Duyurular

Booking.com Türkiye'ye ye faydasi olan bir sirkettir

Ekonomi Bakani Zeybekci, dünyaca ünlü turizm sitesi Booking.com'un Türkiye'de yasaklanmasi konusunda, "Bu sirket Türkiye'de faydasi olan bir sirket. Yasakladigimiz zaman, kazanan yoktur" dedi
Ekonomi Bakani Nihat Zeybekci, yasaklanan Booking.com'un, ofis olarak Türkiye'de kayitli olmayan ama ticari faaliyet gösterip kâr eden bir sirket oldugunu kaydetti.

Sputnik'te yer alan habere göre, Zeybekci, "Bu sirket Türkiye'de faydasi olan bir sirket. Yasakladigimiz zaman, kazanan yoktur. Iki taraf da kaybeder, birisi az, digeri çok ama ikisi de kaybeder. Booking'i Türkiye'ye kazandirmanin yollarini aramamiz gerekiyor. TÜRSAB sikayet etti, hakliydi. Mahkemenin vermis oldugu karari tartisacak degilim. Olmasi gereken yönde karar verdigini düsünüyorum. Çözüm bulunmasi gerekir. Booking ile görüsmeleri sürdürüyoruz. Allah bize akil vermis. Bu akilla da akilli hareket etmemiz gerekiyor memleketimizin menfaati çerçevesinde. Sahip oldugum görev itibariyla mevzu bahis Türkiye'nin menfaatiyse gerisi teferruattir" dedi.

BAKANLIGIN DAHA ÖNCEKI AÇIKLAMASI
Kaynak: turizmdebusabah
Diğer Haber ve Duyurular